21 napig szárazon érlelt Black Angus Tinó Tomahawk Steak szelet, súlya hozzávetőleg 1 kg.
A Tomahawk Steak a jellegzetes indián szekerce(tomahawk) után kapta nevét. Kialakítása során – érlelés után – a rostélyos gerinc felöli oldalát hagyjuk rajta a bordacsonttal együtt, de a bordát meghagyjuk 15-20 cm hosszúra, amit alaposan letisztítunk. Ezt megfogva lehet forgatni, illetve elfogyasztás közben könnyeb lerágni a csontról a húst ha van „mit” megmarkolni. Igen emberes szelet a maga 2,6 – 3,2 cm vastagságával. Ugyanazokkal az erényekkel bír mint a Rib Eye Steak vagyis a lazább rostszerkezetéből és nagyobb fokú márványozottságából fakadóan zamatosabb és ezáltal az egyik legízletesebb marha steak fajta, azzal a különbséggel, hogy ez lényegesen vastagabb, emberesebb, férfiasabb…
H-CS: 11.00 - 22.00
P-Szo: 11.00 - 22.00
V: 11.00 - 22.00
6000 Kecskemét, Borbás 50.
(44-es békéscsabai főút 9.km)
46° 54' 55° N, 19° 47'
SZÉP KÁRTYA és ERZSÉBET UTALVÁNY ELFOGADÓHELY