és ne feledje, a terített asztal öröme
mindig összehozza a családot.

Vendégkönyv

Vendégkönyv
: *
: *
Üzenet:
: * [ Új képkód ]
2017 december 4., hétfő 10:49
Rendszeresen megfordulunk a Fekete Gólya étteremben. Legutóbb tegnap vacsoráztunk ott. Szeretném megköszönni a családom nevében, hogy ilyen családias, hangulatos helyen szeretettel és végtelenül udvarias kiszolgálásban van részünk. Olyan gasztronómiai élmények sorozata vár ránk minden alkalommal, hogy nincs az az étterem, ami el tudná rabolni a szívünket! :)
2017 november 13., hétfő 18:41
Finomak az ételek
2017 augusztus 13., vasárnap 18:34
Ma voltunk ebédelni családommal.Az előzetes asztalfoglalás,a vendég-
fogadás,az ételek,az italok mind 5-öst érdemelnek. Tarnavölgyi Sándor
úrnak - pincérünknek - 6-ost adnék, de sajnos csak 5-öst lehet.
Felejthetetlen volt. Köszönjük.
2017 április 3., hétfő 19:18
Tavaly szilveszterkor voltunk itt kis családommal es maximálisan meg voltunk elégedve.
Épp ezért ha minden jól összejön, akkor most áprilisban újra idejövünk kikapcsolódni.
2016 december 31., szombat 17:23
Asztalfoglalás telefonon - probléma megoldással együtt, "5".
Érkezéskor fogadás, "5".
Kiszolgálás módja, szokatlan gyorsasága, "5". (bár én inkább vendéglátást mondanék)
Ételek minősége, tálalása, mennyisége, "5".
Családias hangulat, környezet, stb. "5".

Nagyon jól éreztük magunkat.
Köszönjük és hálásak vagyunk, hogy emlékezetessé tették a napot...
Bárkinek tudom ajánlani. Család és gyermekbarát hely.
2016 szeptember 3., szombat 17:48
A mai napon tartottuk Önöknel a 70. születesnapom. Nagyon köszönjük az igazan finom ebedet, peldas kiszolgalast a gyerekekkel kapcsolatos figyelmessegüket.Mindenkinek ajanlom az ettermet.Biztos, hogy ezutan a rendezvenyeinket tovabbra is itt fogjuk tartani. külön megemlitem Csaba nagyon figyemes felszolgalasat
2016 augusztus 30., kedd 14:57
Nem szoktam vendégkönyvekbe írni, most mégis megteszem, mert korábban olyan még nem fordult velem/velünk elő, hogy útfélen megállva egyet ebédelni, másnap rámtörjön az ötlet, hogy ennek a helynek megnézem a honlapját.
Gyuláról hazafelé félúton, teljesen véletlenül álltunk meg és olyan kellemes meglepetésben volt részünk, amit itthoni vendéglátástól sajnos ritkán kapunk. Mindenkinek ajánlom a remek étterem meglátogatását, kiváló hely :)
2016 augusztus 29., hétfő 17:06
Köszönetünket és hálánkat szeretnénk kifejezni a lányunk esküvőjén nyújtott figyelmességükért, profizmusukért, kedvességükért, segítőkészségükért, korrektségükért és nem utolsó sorban a finom ételekért. Jó szívvel ajánljuk Önöket bárkinek. A vendégeink is elismerően nyilatkoztak Önökről. Köszönet mindenért! :)
2016 augusztus 23., kedd 13:33
Tegnap 18h.-kor tértünk be most először a feleségemmel, de NEM utoljára!!!! KIVÁLÓ volt minden, a hely kialakítása,a felszolgálás,a választék,az ételek minősége, az adagok nagysága, egyszóval CSAK SZUPERLATÍVUSZOKBAN tudunk róla nyilatkozni!!!! azt az egyet "sajnáljuk", hogy Budapestiek lévén, a helyet nem fogjuk tudni gyakran látogatni, mivel igen ritkán járunk már Kecskemétere. De véleményünk szerint itt KEZDŐDIK (és már valóban sok helyen jártunk az országban) az igazi vendéglátás és gasztronómia!!!! CSILLAGOS ÖTÖST érdemel szerintünk ez az étterem, úgyhogy a jövőben JÓ szível fogom ajánlani mindenkinek az ismerőseim közül!!!!!!!!!!!!!!
2016 augusztus 4., csütörtök 20:47
Kedves Éttermi Dolgozók és Tulajdonos!

Nagyon szépen köszönjük a szíves vendéglátást,és a finom ételeket! A színvonal évről évre jobb az ételek változatosak,frissek,és isteni finomak! Kívánunk Önöknek is minden jót!


Üdvözlettel:
Süveges Mária
Kapcsolat

Fekete Gólya étterem

Kecskemét, Borbás 50.
Asztalfoglalás: 76-702-638, 06-30-4453-140

Képgaléria

Tekintse meg képeinket az étteremről és szolgáltatásainkról.

OTP bankkártyás fizetés
© 2012 FEKETE GÓLYA ÉTTEREM - Kecskemét
Cím: 6000, Kecskemét, Borbás 50. Nyitvatartás: H-CS.:10.30-22.00 P-Szo:10.30-23.00 V:10.30-22.00 E-Mail: foglalas@feketegolya.hu
Új Magyarország Fejlesztési Terv Pályázat Ingyen WiFi Sodexo Ticket Restaurant Puebla utalvány Erzsébet utalvány Széchenyi Pihenőkártya Feldobox GPS adataink
OK

Hogy jobb élményt nyújthassunk, sütiket (cookie-kat) használunk. További információ