és ne feledje, a terített asztal öröme
mindig összehozza a családot.

Ajándékutalvány

Vásároljon nálunk étkezési ajándék utalványt online, bankkártyával!

 

Kérjük vásárlás előtt olvassa el az alábbi tájékoztatót!

 

Az ajándékutalvány 5000, 10000, 15000 és 20000 Ft-os értékben vásárolható meg, melynek összege 27% ÁFA-t tartalmaz. Az ajándékutalvány vásárlására csak online bankkártyás fizetéssel van lehetőség. Az egyszerre vásárolható utalványok mennyisége nincs korlátozva.

Sikeres bankkártyás fizetési tranzakció után az ajándékutalványt vagy utalványokat a vásárló PDF formátumban letölheti, valamint a megadott e-mail címére is automatikusan elküldésre kerül az utalványokat tartalmazó dokumentum. Az utalványt a vásárlónak kell kinyomtatni és a helyszínen fizetéskor bemutatni.

Az ajándékutalvány értékének megfelelően étkezésre váltható be a Fekete Gólya Étteremben (Kecskemét, Borbás 50.). Egy utalvány egyszer használható fel, az összegből visszajáró nem adható, készpénzre nem váltható. Egy étkezéshez több utalvány is felhasználható.

Az ajándékutalvány nem névre szóló, átruházható. Beváltáskor az utalvány sorszáma ellenőrzésre kerül. A sorszám olvashatatlansága esetén a Fekete Gólya Étterem a beváltást megtagadhatja.

Az ajándékutalvány a rajta feltüntetett érvényességi dátumig használható fel, amely a vásárlástól számított 1 év érvényességet jelent.

Az ajándékutalvány a vásárlástól számított 14 napon belül a helyszínen (Kecskemét, Borbás 50.) visszaváltható, ebben az esetben a Fekete Gólya étterem az utalványt bevonja és az értékét készpénzben visszafizeti. Lejárt utalvány nem váltható vissza.

Amennyiben további kérdése van, érdeklődjön Elérhetőségeinken.

Adatvédelmi tájékoztató

Utalványok kiválasztása
5000 Ft-os utalvány db
10000 Ft-os utalvány db
15000 Ft-os utalvány db
20000 Ft-os utalvány db
Az Ön adatai
Név: *
Email: *
Telefon/Mobil: *
Számlázási adatok
Számlázási név: *
Irányítószám: *
Település: *
Cím: *
Cég esetén adószám: *
Kapcsolat

Fekete Gólya étterem

Kecskemét, Borbás 50.
Asztalfoglalás: 76-702-638, 06-30-4453-140

Képgaléria

Tekintse meg képeinket az étteremről és szolgáltatásainkról.

OTP bankkártyás fizetés
© 2012 FEKETE GÓLYA ÉTTEREM - Kecskemét
Cím: 6000, Kecskemét, Borbás 50. Nyitvatartás: H-CS.:10.30-22.00 P-Szo:10.30-23.00 V:10.30-22.00 E-Mail: foglalas@feketegolya.hu
Új Magyarország Fejlesztési Terv Pályázat Ingyen WiFi Sodexo Ticket Restaurant Puebla utalvány Erzsébet utalvány Széchenyi Pihenőkártya Feldobox GPS adataink
OK

Hogy jobb élményt nyújthassunk, sütiket (cookie-kat) használunk. További információ