és ne feledje, a terített asztal öröme
mindig összehozza a családot.

Serteskaraj roston kolozsvári szalonnával fokhagymás tejföllel

Serteskaraj roston kolozsvári szalonnával fokhagymás tejföllel

Hozzávalók 4 személyre

80 dkg sertéskaraj
só, bors
25 dkg szeletelt
kolozsvári szalonna
4 dl tejföl
25 dkg reszelni való sajt
fokhagyma
 

Elkészítés
A karajt szeleteljük, kloffoljuk, sózzuk, borsozzuk. Serpenyőben olajat hevítünk. Hirtelen mindkét oldalát kisütjűk. A visszamaradt zsiradékban megsütjűk a szalonnát. A tejfölt elkeverjük a fokhagymával és a sóval. Magas falú edénybe teszük a hús szeleteket.

Ráhalmozzuk a szalonnát, meglocsoljuk a tejföllel és megszórjuk a sajttal. 180ºC-ra melegített sütőbe dugjuk 25 percre.

Köretajánlat: burgonyapüré.

Letöltések

PDF formátumban
Kapcsolat

Fekete Gólya étterem

Kecskemét, Borbás 50.
Asztalfoglalás: 76-702-638, 06-30-4453-140

Képgaléria

Tekintse meg képeinket az étteremről és szolgáltatásainkról.

OTP bankkártyás fizetés
© 2012 FEKETE GÓLYA ÉTTEREM - Kecskemét
Cím: 6000, Kecskemét, Borbás 50. Nyitvatartás: H-CS.:10.30-22.00 P-Szo:10.30-23.00 V:10.30-22.00 E-Mail: foglalas@feketegolya.hu
Új Magyarország Fejlesztési Terv Pályázat Ingyen WiFi Sodexo Ticket Restaurant Puebla utalvány Erzsébet utalvány Széchenyi Pihenőkártya Feldobox GPS adataink
OK

Hogy jobb élményt nyújthassunk, sütiket (cookie-kat) használunk. További információ