és ne feledje, a terített asztal öröme
mindig összehozza a családot.

Serpenyőben sült fogasfilé zöldségekkel fokhagyma mártással

Serpenyőben sült fogasfilé zöldségekkel fokhagyma mártással

Hozzávalók 4 személyre

80 dkg fogasfilé só
1 db citrom
1 db cukkini
1 db padlizsán
2 db paprika
2 db paradicsom
2 db lilahagyma
mártáshoz
5 dkg vaj
2 evőkanál liszt
2 dl tejszín
2,5 dl húslé
1 csomó
petrezselyemzöld
5 gerezd zúzott
fokhagyma

Elkészítés

A fogast szeleteljük, sózzuk, meglocsoljuk a citrom levével. A zöldségeket daraboljuk.

Először a halat, majd zöldségeket erős tűzön elősűtjük. A visszamaradt olajat leöntjük, majd ugyanebben a serpenyőben felolvasztjuk a vajat, üvegesre pirítjuk a fokhagymát. Megszórjuk liszttel, felöntjük tejszínnel és a húslével, megszórjuk az apróra vágott petrezselyemzölddel. Magas falú tepsibe rétegezzük a halat és a zöldséget (a zöldséggel kezdjük) végül meglocsoljuk a mártással és 180ºC sütőbe dugjuk 20 percre. Rizs köretet ajánlok.

Letöltések

PDF formátumban
Kapcsolat

Fekete Gólya étterem

Kecskemét, Borbás 50.
Asztalfoglalás: 76-702-638, 06-30-4453-140

Képgaléria

Tekintse meg képeinket az étteremről és szolgáltatásainkról.

OTP bankkártyás fizetés
© 2012 FEKETE GÓLYA ÉTTEREM - Kecskemét
Cím: 6000, Kecskemét, Borbás 50. Nyitvatartás: H-CS.:10.30-22.00 P-Szo:10.30-23.00 V:10.30-22.00 E-Mail: foglalas@feketegolya.hu
Új Magyarország Fejlesztési Terv Pályázat Ingyen WiFi Sodexo Ticket Restaurant Puebla utalvány Erzsébet utalvány Széchenyi Pihenőkártya Feldobox GPS adataink
OK

Hogy jobb élményt nyújthassunk, sütiket (cookie-kat) használunk. További információ