és ne feledje, a terített asztal öröme
mindig összehozza a családot.

Lazac Hollandi mártással

Lazac Hollandi mártással

Hozzávalók 4 személyre

80 dkg lazac só
1 db citrom
sütéshez olaj
mártáshoz
3 tojássárgája
2 dl tejszín
1 kanál citromlé,
15 dkg vaj,
só, bors (cayenni)

Elkészítés


A halat szeleteljük, sózzuk, meglocsoljuk a citrom levével. Állni hagyjuk 1 órát, majd serpenyőben kevés olajon (vastagságától függően) 2-3 percig aranybarnára sütjük.

Elkészítjük a mártást. A vajat felolvasztjuk és félretesszük. A tojássárgákat a tejszínnel elkeverjük, majd lassan adagolva az olvasztott vajat is hozzáadjuk, habverővel állandóan keverve gőz fölött.

Sóval, borssal, citromlével ízesítjük.

Jázmin rizs körettel tálaljuk és gazdagon meglocsoljuk a mártással.

Letöltések

PDF formátumban
Kapcsolat

Fekete Gólya étterem

Kecskemét, Borbás 50.
Asztalfoglalás: 76-702-638, 06-30-4453-140

Képgaléria

Tekintse meg képeinket az étteremről és szolgáltatásainkról.

OTP bankkártyás fizetés
© 2012 FEKETE GÓLYA ÉTTEREM - Kecskemét
Cím: 6000, Kecskemét, Borbás 50. Nyitvatartás: H-CS.:10.30-22.00 P-Szo:10.30-23.00 V:10.30-22.00 E-Mail: foglalas@feketegolya.hu
Új Magyarország Fejlesztési Terv Pályázat Ingyen WiFi Sodexo Ticket Restaurant Puebla utalvány Erzsébet utalvány Széchenyi Pihenőkártya Feldobox GPS adataink
OK

Hogy jobb élményt nyújthassunk, sütiket (cookie-kat) használunk. További információ