és ne feledje, a terített asztal öröme
mindig összehozza a családot.

Francia hagymaleves

Francia hagymaleves

Hozzávalók 4 személyre

4 közepes fej vöröshagyma
1 szál poréhagyma
2 gerezd fokhagyma
1 l húsleves alaplé
diónyi vaj
2dl zsíros tejszín
1 dl száraz fehérbor
szerecsendió
fehérbors
15 dkg reszelt sajt
(karakteresebb ízű
félkemény sajttal a
legfinomabb)
3 ek liszt
4 szelet toastkenyér

 

Elkészítés
A fokhagymát apró kockákra, a vöröshagymát és a poréhagymát vékony karikákra vágjuk;és a vajon lassú tűzön megdinszteljük. Meghintjük két evőkanál liszttel, párszor megkeverjük, majd felöntjük forró húslevessel.

Hozzáadjuk a fehérbort, megfűszerezzük és forrás után még 10 percig főzzük. Hozzá adjuk a tejszínt. A leveses tálkákba reszelt sajtot teszünk, erre merjük a levest, frissen őrölt borsot tekerünk rá, hozzá sajtos pirítóst tálalunk.

Letöltések

PDF formátumban
Kapcsolat

Fekete Gólya étterem

Kecskemét, Borbás 50.
Asztalfoglalás: 76-702-638, 06-30-4453-140

Képgaléria

Tekintse meg képeinket az étteremről és szolgáltatásainkról.

OTP bankkártyás fizetés
© 2012 FEKETE GÓLYA ÉTTEREM - Kecskemét
Cím: 6000, Kecskemét, Borbás 50. Nyitvatartás: H-CS.:10.30-22.00 P-Szo:10.30-23.00 V:10.30-22.00 E-Mail: foglalas@feketegolya.hu
Új Magyarország Fejlesztési Terv Pályázat Ingyen WiFi Sodexo Ticket Restaurant Puebla utalvány Erzsébet utalvány Széchenyi Pihenőkártya Feldobox GPS adataink
OK

Hogy jobb élményt nyújthassunk, sütiket (cookie-kat) használunk. További információ